Toch het verkeerde product of uw bedacht? Dat kan natuurlijk eens gebeuren, en geen probleem we geven je 14 dagen de tijd om een product te retourneren. 

Controleer na ontvangst direct of het artikel onbeschadigd en compleet bij u afgeleverd is. Mocht dit niet zo zijn, neem dan zo spoedig mogelijk contact op om hier een melding van te maken.

Geopende artikelen die niet voldoen aan de bovenstaande regels blijven uw eigendom. Eventueel ingestuurde artikelen worden geretourneerd en de kosten worden met u verrekend. Sommige artikelen mogen niet retour worden gestuurd. Dit geldt onder andere voor artikelen

  • Gepersonaliseerde producten zoals bedrukte kleding.
  • Producten die met een service zijn gecombineerd zoals het bespannen van een racket met specifieke snaar kilogram.
  • Artikelen die normaliter buiten het aangeboden assortiment vallen, die speciaal voor u besteld zijn.
  • Die door hun aard niet kunnen worden teruggezonden.
  • Waarvan de prijs afhankelijk is van schommelingen op de financiële markt waarop wij geen invloed hebben.

Mocht u iets retour willen zenden voeg dan het compleet ingevulde Stringer Lab Retourformulier mee. Heeft u meerdere pakketten terug te sturen dan vragen we u om in de andere pakketten een briefje met naam, adres en de verwijzing naar het initiële ordernummer. Zorg daarom dat u altijd over het verzendbewijs van de transporteur beschikt als u artikelen retour stuurt. Zo kunt u eventueel verlies of schade bij uw transporteur claimen.

 

Services

Ruilen

Stringer Lab bied u de mogelijk om gekochte producten binnen 14 dagen te ruilen of te retourneren. Uiteraard dienen de producten onbeschadigd in originele verpakking te worden geretourneerd

Retourneren

Stringer Lab bied u de mogelijk om gekochte producten binnen 14 dagen te ruilen of te retourneren. Uiteraard dienen de producten onbeschadigd in originele verpakking te worden geretourneerd

Verzendkosten

Wanneer u een deel van de producten terug stuurt worden de verzendkosten niet terugbetaald, en verrekent met het geruilde product of credit factuur. Ook stuurt u het product op eigenkosten terug. 

Gepersonaliseerd

Producten die wij special voor u hebben gepersonaliseerd, denk hierbij aan..

  • Bespanning 
  • Kleding met logo’s 
  • Producten speciaal voor u besteld

Uitzonderingen

Sommige producten kunnen niet geretourneerd worden, of worden kosten in rekening gebracht als de originele verpakking beschadigt is. Of het missen van labels, plastic seal handvat.

Hygiëne

Vanwege hygiënische reden kunnen we sommige producten niet terug nemen.

  • Schoenen die gedragen zijn
  • Sokken die gedragen zijn

01

Retourfomulier

Download het retourformulier en vul het in, check goed de voorwaarden om producten te retourneren. 

02

Inpakken

Pak de product(en) zorgvuldig in (originele verpakking) en sluit het volledig ingevulde retourfomulier in een envelop bij. 

03

Frankeren & Opsturen

Aliquet enim ex posuere velit esse. Laboris sem officia pellentesque torquent accumsan. Occaecat nibh gravida phasellus.

Retouradres

Stringer Lab 

Burg. Jhr. Q. van Ufforlaan 377 

7321 ZT Apeldoorn